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No Question Answer 

1. We would like to know if the contract to 
show technical capacity has to be 
finished or can be on execution. 

The Contract Notice in point 21 Selection 
criteria, paragraph 3) Technical capacity of 
candidate, requires that: 

"a) The candidate has provided services in the 
course of the past 3 years (starting from 
01.01.2011 up to the deadline for receipt of 
applications) under at least one contract, with 
the candidate's proportion greater than 
500,000 EUR for his services in the contract, 
in performance-based contracts for road 
maintenance " 

Eligible contract may be completed within the 
reference period (01.01.2011 up to the 
deadline for receipt of tenders), in which case 
the candidate's proportion from the total 
contract amount will be taken into 
consideration, or ongoing during the reference 
period, in which case the candidate's 
proportion from the amount of the services 
completed until the deadline for receipt of 
tenders will be taken into account against the 
500,000 EUR threshold. 
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