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No Question Answer 

1. Does the term "other staff refers only to 
the employed under a fixed-term agreement, 
or could also include people engaged under 
service agreements and copyright contracts, 
if they actually act as staff members? 

Assuming the question refers to the line "other 
staff in the table in section 4 of the standard 
application form, please note that other staff 
refers to staff "not directly employed by the 
candidate on a permanent basis (i.e., under 
fixed-term contracts)'\ as explained in the 
endnote no. 13. 
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