EU za tebe

#EUzaTEBE - naziv je krovne kampanje Delegacije Evropske unije u Srbiji i EU info mreže u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, kojom se promovišu rezultati razvojne pomoći EU Srbiji u okviru procesa evropskih integracija.

Tokom kampanje, u fokusu će biti ono što je do sada postignuto, kao i mogućnosti dalje saradnje i zajedničkog rada na projektima u velikom broju oblasti, od kulture, eneregetike, poljoprivrede do zaštite životne sredine, obrazovanja, podrške civilnom društvu, saobraćaju.

Od 2001. godine, Evropska unija je kroz brojne projekte u Srbiji uložila više od tri milijarde evra kroz bespovratnu pomoć, što je čini najvećim donatorom u zemlji.

Srbija i Evropska unija dele zajedničke vrednosti. Kampanja #EUzaTEBE realizuje se u tradicionalnim medijima, na društvenim mrežama, u saradnji sa državnim insitutucijama, kulturnim ustanovama, organizacijama civilnog društva, institucijama i pojedincima.

Detaljne informacije o #EUzaTEBE pratite na našim internet stranicama: www.europa.rs i www.euinfo.rs  kao i na profilima na društvenim mrežama - Facebook, Instagram i Twitter. Pozivamo Vas da se priključite razgovoru koristeći hashtag #EUzaTEBE.