Euromjuza 2021 – Finalno veče

0

„Neko imitira nekog kroz pesmu, muziku, stih, kao i pravi pevači, a možda i bolje od njih,“ pevao je Minja Subota u Muzičkom toboganu, a nešto slično imaćemo u finalu konkursa Euromjuza 2021 u subotu, 12. juna od 19 časova.

Tada će 10 učesnika pevati pesme sa evrovizijiskih takmičenja, a prva tri učesnika, prema glasovima publike i žirija, osvojiće vredne nagrade u vaučerima za kupovinu muzičke opreme. Takmičenje će se prenositi uživo na FB stranici EU u Srbiji .

Tokom finala polovina glasova dolazi od žirija u sastavu, Ida Prester, muzičarka (Lollobrigida), Sara Jo, pevačica i influenserka i Pol Anri Prese, šef za medije i komunikacije Delegacije EU u Srbiji, a polovina glasova dolazi od publike koja će glasati putem sajta www.europa.rs/euromjuza .

10 finalista:

Broj

Ime i prezime

Naziv pesme

1.

Nemanja Anđelović

Lejla – Hari Mata Hari

2.

Aleksa Žikić

Conchita Wurst – Rise like a phoenix

3.

Lenka Stojčević

Arcade – Duncan Laurence

4.

Andrija Antonijević

Zitti e buoni – Måneskin

5.

Hadži Ilija Đorđević Arsić

Nije ljubav stvar – Željko Joksimović

6.

Dunja Urošević

Satellite – Lena

7.

Aleksa Broćić

Molitva – Marija Šerifović

8.

Olivera Marković

Drip Drop – Safura

9.

Petar Aničić

Voilà – Barbara Pravi

10.

Marina Aksentijević

Shelter – Sanja Vučić

Ove godine na konkurs Euromjuza 2021 prijavilo se više od 80 ljudi, a 10 finalista odabrano je glasovima (lajkovima) sa instagrama – #euromjuza2021.  

Delegacija EU u Srbiji po drugi put organizuje nagradni konkurs i takmičenje Euromjuza u zelji da promovise i podrži muzičke talente koji to zaslužuju.

Podeli

Comments are closed.