Nagradni konkurs EuroMjuza – Neka se čuje i tvoj glas

0

Delegacija Evropske unije u Srbiji organizuje nagradni konkurs Euro Mjuza 2021. namenjen svima koji vole da slušaju i pevaju evropsku muziku.

Ako spadaš u tu grupu, imamo vrlo zanimljiv predlog za tebe. Snimi video sa jednom od pesama sa Evrovizije i osvoji vaučer u vrednosti od 1000, 500 ili 250 evra za muzičku opremu!

Sve što treba da uradiš je sledeće:

Snimi video u trajanju do minut (1:00). Kompozicija obavezno mora da bude sa nekog od prethodnih takmičenja za pesmu Evrovizije.

Postavi video na svoju Instagram stranicu (profil mora biti javan do kraja trajanja konkursa) uz obavezan tag na videu @eusrbija i hashtagove #EuroMjuza2021 #EUzaTebe. Ne zaboravi da napišeš naziv pesme i ime izvođača. Ukoliko video nema sve navedeno, neće ući u izbor za nagradu. Nakon toga, pozovi sve koje poznaješ da glasaju za tebe.

Glasanje se završava 8. juna u 23:59, kada ćemo napraviti presek – autori 10 videa sa najvećim brojem lajkova ulazi u finale koje će se održati u Beogradu, u subotu 12. juna. Finale ćemo prenositi uživo na našoj FB stranici facebook.com/eusrbija. Tokom finalne večeri, finalisti će biti u prilici da uživo izvedu pesmu koja im je omogućila ulazak u završnu fazu takmičenja. Polovina glasova dolazi od publike koja će moći da glasa za svog omiljenog izvođača, a drugu polovinu predstavljaju glasovi žirija.

Glavne nagrade:

I nagrada: vaučer u vrednosti od 1000 evra za muzičku opremu

II nagrada: vaučer u vrednosti od 500 evra za muzičku opremu

III nagrada: vaučer u vrednosti od 250 evra za muzičku opremu

I zato – snimi video što pre i srećno! Jedva čekamo da vas čujemo!

Takmičenje Euromjuza održava se po drugi put, nakon što je prošle godine privuklo veliko interesovanje takmičara i javnosti. Prošlogodišnji pobednik bio je mladi Strahinja Milićević iz Kraljeva.

Detaljna pravila takmičenja

Podeli

Comments are closed.