„Srbija ima mnogo mladih muzičkih talenata, što je pokazala i Euromjuza“

0

Evrovizijska groznica trajala je ceo vikend pa smo i u nedelju uz Marka Kona, nekadašnjeg učesnika i takmičenju i muzičkog producenta, i voditeljski par Una Senić i Ivan Milovanović komentarisali finalno veče, ali i najavili novi ciklus takmičenja Euromjuza 2021.

Onlajn događaj prenošen je iz ugostiteljskog objekta Mestašce, a gledaocima je predstavljen ovogodišnji konkurs Euromjuza 2021, namenjen svima koji vole da slušaju i pevaju evrovizijske pesme.

„U danasnje vreme imamo veliku produkciju muzike i ovde i u svetu. Dnevno se objavi i do 50.000 novih pesama na platformi Spotify. Mi imamo mnogo talentovanih mladih pevača, a kao što smo videli i na prošlogodišnjoj Euromjuzi i logično je da očekujemo nekoliko muzičkih osveženja na sceni prosto prirodno moraju da se dese“, rekao je Marko Kon.  

Pored razgovora, događaj u Mestašcetu obojile su i meke note benda Elusive trio, koji su svirali neke od vanvremenskih hitova evropske muzike poput Don’t cry for Loui od Vaya con Dios ili 99 Luftballons od popularne nemačke pevačice Nene.

Pozivamo sve one koje vole da pevaju i da se druže uz evrovizijsku muziku da se prijave i posalju svoj snimak kako pevaju neku od kompozicija sa prethodnih evrovizijskih takmičenja i tako dobiju priliku da učestvuju u finalnoj večeri i osvoje vredne vaučere za kupovinu muzičke opreme.

Više detalja o konkursu Euromjuza 2021 pogledajte ovde.

Podeli

Comments are closed.